Jovanović: Vanredni izbori su prevelika avantura

Izvor: S media, 31.Mar.2011, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Vanredni izbori su prevelika avantura

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović ocenio je danas da bi održavanje vanrednih parlamentarnih izbora pre sticanja statusa kandidata za članstvo u EU bilo "prevelika politička avantura", ali da je ta partija spremna za izbore.

On je novinarima u parlamentu rekao da ne isključuje mogućnost da izbori budu održani pre sticanja statusa kandidata jer, kako je rekao, aktuelna vlada nema >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << snagu da "dinamičnom politikom menja društvo do dobijanja kandidature".

Djelić: NATO nije preduslov za EU

Jovanović je dodao da nije zadovoljan načinom na koji vlada radi na ispunjavanju preostalih obaveza proisteklih iz dogovora sa Evropskom komisijom i dodao da je od "vlade mnogo veća šteta od koristi" koja se očekuje u oktobru.

Jovanović: Zaboraviću reč kanibalizam

Lider LDP-a nije želeo da komentariše pisanje medija da će parlamentarni izbori biti održani nakon što Srbija dobije pozitivno mišljenje o zahtevu za članstvo u EU.

Povodom ostavke predsednice Političkog saveta stranke Vesne Pešić, Jovanović je rekao da je Pešićeva, ako je bila nezadovoljna politikom te stranke u parlamentu, trebalo da podnese ostavku na mesto poslanika.

(Beta)
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.