Još jedna runda: EU i dalje ne veruje Rusiji

Izvor: B92, 13.Dec.2018, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna runda: EU i dalje ne veruje Rusiji

Evropska unija odlučila je da produži za još šest meseci ekonomske sankcije uvedene Moskvi 2014. zbog nedostatka napretka u sprovođenju sporazuma.

"Vođe EU su se jednoglasno složile da produže ekonomske sankcije Moskvi jer nikakav napredak nije zabeležen u sprovođenju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sporazuma iz Minska", napisao je predsednik Evropskog saveta Donald Tusk na svom tviter nalogu.

Sankcije se produžavaju svakih šest meseci od jula 2014. Ovo je osmi put da ih EU produžava.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EU produžila ekonomske sankcije Moskvi

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Dec.2018

Evropska unija (EU) odlučila je danas da produži za još šest meseci ekonomske sankcije uvedene Moskvi 2014. godine zbog nedostatka napretka u sprovođenju sporazuma o prekidu sukoba u istočnoj Ukrajini, rekao je predsednik Evropskog saveta Donald Tusk..."Vođe EU su se jednoglasno složile da produže...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Brisel produžio sankcije Moskvi

Izvor: RTS, 13.Dec.2018

Evropska unija donela je jednoglasno odluku da se produže ekonomske sankcije Rusiji. . Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk napisao na svom Tviter nalogu da je odluka doneta zbog "nula napretka u primeni sporazuma iz Minska"...Mere...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.