Izvor: N1 televizija, 23.Jun.2021, 14:46

Joksimović: Program EU pokazao – Srbija shvatila sve mogućnosti koje ima

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila je da je razvojni program EU pro - U korak sa Evropom, kao jedan od najvažnijih projekata sprovedenih sa EU, pokazao da je Srbija kao društvo shvatila sve mogućnosti koje ima na raspolaganju, ojačala kapacitete i naučila neophodne procedure za održivi razvoj svih delova zemlje.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Joksimović: EU PRO doprineo ravnomernom teritorijalnom razvoju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2021

Program EU PRO je jedan od važnijih projekata koji pokazuje sinergiju ciljeva i dobrih rezultata Vlade Srbije i EU, izjavila je danas ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović, navodeći da su projekti poput ovog značajni za ostvarivanje ravnomernog teritorijalnog razvoja i smanjenje migracija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.