Johnson & Johnson počinje isporuku vakcina u EU

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Apr.2021, 13:02

Johnson & Johnson počinje isporuku vakcina u EU

Johnson & Johnson je započeo isporuku svojih vakcina protiv COVID-19 u Evropsku uniju potvrdio je jedan od evropskih zastupnika za Reuters. Kompanija je ranije planirala da započnu sa isporukom početkom aprila, ali je isporuka bila odgođena zbog problema sa proizvodnjom. “Johnson & Johnson je danas započeo isporuke vakcina u EU. Veoma dobre vijesti”, rekao je Peter Liese zastupnik iz stranke njemačke kancelarke Angele Merkel. Ova američka kompanija obvezala se da će isporučiti do...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

STIŽE JOŠ JEDNA VAKCINA U EU "Džonson & Džonson" počinje sa isporukama cepiva koje se daje u jednoj dozi

Izvor: Blic, 12.Apr.2021

Američka kompanija "Džonson & Džonson" počela je danas sa isporukom svojih vakcina protiv kovida-19 u Evropsku uniju, izjavio je jedan zvaničnik EU.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.