Jesenji ciklus seminara

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Sep.2017, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jesenji ciklus seminara

BEOGRAD -  „Da li odnos prema nauci i očuvanju životne sredine može da ubrza put ka EU?“,  tema je koja zaslužuje kvalitetno izveštavanje.

 
Novi seminar jesenjeg ciklusa „Seminars for Media Professionals“ u organizaciji kompanije Media News&Consulting u saradnji sa Asocijacijom medija i uz podršku Ambasade SAD u Beogradu, posvećen je upravo toj temi, a održava se 11. i 12. oktobra 2017. godine u Beogradu.
 

Predstavnici ministarstava zaštite životne sredine i prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, čelni ljudi naučnih instituta, istaknuti stvaraoci u ovim oblastima i profesori univerziteta samo su neki od predavača.
 
Broj učesnika je ograničen,...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Joksimovićeva i Negre o finansiranju infrastrukturnih projekata

Izvor: RTS, 20.Sep.2017, 14:00

Ministarka evropskih integracija Jadranka Joksimović razgovarala je sa šefom predstavništva Evropske investicione banke (EIB) u Srbiji Dubravkom Negre o saradnji na pripremi i realizaciji projekata od značaja za ekonomski i socijalni razvoj. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.