Janković: Ciljevi iz strategije za Zapadni Balkan ne mogu se ostvarati sa aktuelnim režimom

Izvor: Beta, 08.Feb.2018, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Ciljevi iz strategije za Zapadni Balkan ne mogu se ostvarati sa aktuelnim režimom

Lider Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Saša Janković saopštio je danas da je evropskom komesaru za proširenje Johanesu Hanu rekao da se ciljevi iz nove strategije EU za Zapadnu Evropu ne mogu ostvariti, dok se ne smeni aktuelna vlast."Jasna upozorenja i smernice iz nove evropske strategije su potpuno na mestu, ali taj dokument dolazi sa velikim zakašnjenjem – dosadašnja slepa podrška Brisela aktuelnom režimu olakšala mu je da, dok prima pohvale evropske administracije, svesrdno ruši evropske vrednosti u Srbiji i kredibilitet EU medju gradjanima", naveo je Janković.Prema njegovim rečima, on je zatražio od Hana da javno podrži zahtev da predstavnici opozicije ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Janković: Ciljevi tek sa smenom vlasti

Izvor: Danas, 08.Feb.2018

Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković saopštio je da je danas evropskom komesaru za proširenje Johanesu Hanu rekao da se ciljevi nove strategije EU mogu ostvarivati samo nasuprot onome što radi sadašnja vlast, a ne zajedno s njom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.