Janjić: Izjava Haradinaja poziv Americi da podseti EU da je posao nezavršen

Izvor: Beta, 12.Okt.2017, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janjić: Izjava Haradinaja poziv Americi da podseti EU da je posao nezavršen

Politički analitičar Dušan Janjić izjavio je danas da je izjava kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da je nemoguće nastaviti dijalog sa Srbijom bez uključenja SAD, poziv Americi da podseti Evropsku uniju da je "posao nezavršen"."(Ramuš) Haradinaj kuca na otvorena vrata. Amerika je uvek pratila dijalog i bila prisutna. Sada Kosovo traži ono što Amerika sprema, ne znaju sve detalje, ali daju podršku Americi i zahtevaju jaču ulogu Amerike", izjavio je Janjić agenciji Beta. On je ocenio da SAD sigurno neće u dijalogu preuzeti ulogu Visoke predstavnice EU za spoljnu politiku i bezbednost Federike Mogerini. Dodao je da Amerika još uvek nema ...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Janjić: Haradinaj podseća EU da je posao na Kosovu nezavršen

Izvor: RTV Pink, 12.Okt.2017

Politički analitičar Dušan Janjić izjavio je danas da je izjava kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da je nemoguće nastaviti dijalog sa Srbijom bez uključenja SAD, poziv Americi da podseti Evropsku uniju da je "posao nezavršen".

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.