Izvor: S media, 21.Apr.2012, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jadranka Šešelj: Poništiti pljačkaške privatizacije

Kandidat Srpske radikalne stranke za predsednika Srbije Jadranka Šešelj izjavila je danas da će SRS, ukoliko osvoji vlast, poništiti sve "pljačkaške privatizacije", zaštititi domaću proizvodnju i uvesti "visoke poreze za tajkune".

Šešelj je, kako je saopšteno iz SRS, dodala da bez jake privrede nema jake Srbije i da je potrebno vratiti carinske stope za uvoz proizvoda iz Evropske unije.

SRS: Nema razlike između Tadića i Nikolića

Nikolić: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Vodiću zemlju kao Karađorđe i Obrenovići

Dačić: Neće stranci da nas uče šta je dobro (VIDEO)

Na taj način bi se, dodala je ona, stalo na put uvozničkom lobiju, sprečila nelojalna konkurencija i stvorile povoljne šanse za domaće proizvođače.

SRS će, ukoliko osvoji vlast, naglasila je Šešelj, utvrditi "nove, visoke poreze za tajkune", koji, kako tvrdi, ne plaćaju poreze državi, što oštećuje budžet za stotine miliona evra.

Ona smatra da je u poslednjih 12 godina "smenjivanja istih stranaka na vlasti, Srbija dovedena do propasti, a narod potpuno osiromašen".

Prema njenim rečima, Srbija ima sve - pametne i obrazovane ljude, plodnu zemlju, vredan narod, ali se to bogatstvo već 12 godina "rastače".

"Moj cilj je da ono što je najbolje sačuvam u Srbiji“, poručila je predsednički kandidat SRS.

(Tanjug, Foto: SRS)
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.