JUNKER UPOZORAVA DA BREGZIT MORA DA SE DESI PRE ROKA KOJI TREŽI TEREZA: Ako Britanija ne izađe pre 30 juna, i tamo moraju dase održe EU izbori!

Izvor: Kurir, 20.Mar.2019, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUNKER UPOZORAVA DA BREGZIT MORA DA SE DESI PRE ROKA KOJI TREŽI TEREZA: Ako Britanija ne izađe pre 30 juna, i tamo moraju dase održe EU izbori!

Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker izjavio je danas da bi Britanija trebalo da napusti EU do početka izbora za Evropski parlament 23. maja, ako u njima neće učestvovati.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Izbori

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

JUNKER UPOZORAVA DA BREGZIT MORA DA SE DESI PRE ROKA KOJI TRAŽI TEREZA: Jedan je razlog za to!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2019

Svih 27 zemalja članica EU koje se sastaju na samitu u četvrtak moraju jednoglasno da podrže produženje roka..Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker izjavio je danas da bi Britanija trebalo da napusti EU do početka izbora za Evropski parlament 23. maja, ako u njima neće učestvovati...To...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.