Izetbegović i Zvizdić pisali na stotine adresa u EU i SAD: BiH bi bila stabilnija bez Dodika

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Okt.2021, 15:50

Izetbegović i Zvizdić pisali na stotine adresa u EU i SAD: BiH bi bila stabilnija bez Dodika

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić i predsjedavajući Doma naroda Bakir Izetbegović, upozoravaju na aktuelnu situaciju u BiH i mogućnost eskalacije tenzija koje su stvorene, kako se navodi, protivustavnim i nezakonitim aktivnostima dijela političkih snaga iz Republike Srpske, putem zajedničkog pisma koje je poslato na više stotina adresa u Evropskoj uniji i Sjedinjenim Američkim Državama. Pismo je, između ostalog, upućeno...
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izetbegović i Zvizdić traže reakciju EU i SAD na Dodikove poteze

Izvor: Danas, 26.Okt.2021

Predsedavajući oba doma Parlamentarne skupštine BiH uputili su zajedničko pismo na nekoliko stotina adresa vodećih ličnosti i institucija EU i SAD, upozorivši na mogućnost eskalacije situacije u zemlji zbog političkih poteza srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika.

Nastavak na Danas...

Cvijanović: Pisanija Zvizdića i Izetbegovića pokazuju njihovu nemoć

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2021

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je pismo, koje su uputili predsjedavajući Predstavničkog i Doma naroda parlamenta BiH Denis Zvizdić i Bakir Izetbegović na nekoliko stotina adresa u EU i SAD, uobičajeni manir bošnjačkih političara koji su nesposobni za ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.