Isa Mustafa: Kosovska vlada treba da padne

Izvor: RTS, 12.Jan.2019, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isa Mustafa: Kosovska vlada treba da padne

Opozicioni Demokratski savez Kosova (DSK) poručio je da nije zadovoljan načinom na koji se rukovodi Kosovom i da bi za sadašnju vladu bilo najbolje da, kako navode, "ode kući".
Predsednik DSK Isa Mustafa u petak je na konferenciji za medije uputio niz kritika na račun vlade premijera Ramuša Haradinaja, počevši od uvođenja takse od 100 odsto na robu iz centralne Srbije i dijaloga u Briselu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Mustafa je, kako prenosi RTK2, ocenio da je politika ove vlade dovela u pitanje i odnose Kosova sa Evropskom unijom.
"Smatramo da ova vlada treba da ide kući. Ova vlada je dovela u pitanje naš odnos sa Evropskom unijom. Mi cenimo pismo predsednika SAD Donalda Trampa. Za nas je besmisleno da u vreme kada je Kosovo dobilo pismo da se uzdrži od akcija, kosovska vlada uvodi mere od 100 odsto, umesto da razmotri pismo koje dolazi iz jedne zemlje od koje zavisi budućnost Kosova", rekao je Mutafa.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mustafa:Kosovska vlada treba da padne,poslušajte Trampa

Izvor: Večernje novosti, 12.Jan.2019

Opozicioni Demokratski savez Kosova (DSK) poručio je da nije zadovoljan načinom na koji se rukovodi Kosovom i da bi za sadašnju vladu bilo najbolje da, kako navode, "ode kući". Opozicioni Demokratski savez Kosova (DSK) poručio je da nije zadovoljan načinom na koji se rukovodi...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.