Izvor: N1 televizija, 12.Maj.2021, 20:24

Interni dokument EU: Zemlje regiona gube veru u Uniju i pristupni proces

EU mora da shvati da balkanske zemlje koje žele da postanu deo EU gube veru u dugotrajnu strategiju Brisela kada se radi o pridruživanju, pogoršanu njegovim prvobitnim neuspehom da obezbedi vakcine protiv kovida, navodi se u internom dokumentu EU u koji je agencija Rojters imala uvid.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Balkanske zemlje gube veru u dugotrajnu strategiju Brisela

Izvor: Danas, 12.Maj.2021

Evropska unija (EU) mora da shvati da balkanske zemlje, koje teže članstvu, gube veru u dugotrajnu strategiju Brisela kada je reč o pridruživanju, a tome je doprinio neuspeh EU da u startu obezbedi vakcine protiv korona virusa, navodi se u internom dokumentu EU u koji je Rojters imao uvid.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.