Haradinaj ne popušta

Izvor: EurActiv Srbija, 29.Jan.2019, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj ne popušta

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj 29. januara na konferenciji za štamu posle sednice vlade izjavio je da ostaje pri stavovima koje je izneo u pismu ambasadorima zemalja velike petorke i šefici kancelarije EU na Kosovu i da neće biti ukidanja takse za srpske proizvode bez uslova koje je izneo u tom pismu. Istovremeno se na Kosovu spekuliše o padu vlade ali dobro obavešteni izvori kažu to ne mora nužno da znači i održavanje vanrednih izbora.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Haradinaj: Takse ostaju na snazi – bez Rusije u dijalogu

Izvor: RTS, 29.Jan.2019

Takse na srpske i proizvode iz Bosne i Hercegovine ostaće po bilo koju cenu, rekao je kosovski premijer Ramuš Haradinaj, ne želeći da komentariše inicijativu koalicionih partnera da taksa bude suspendovana na 120 dana, kako bi se pružila prilika dogovoru sa Beogradom. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.