Han sutra i preksutra u Skoplju i Beogradu o reformama i evrointegracijama

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jul.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Han sutra i preksutra u Skoplju i Beogradu o reformama i evrointegracijama

Evropski komesar za susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanes Han sutra i preksutra boraviće u Skoplju i Beogradu gde će sa zvaničnicima Severne Makedonije i Srbije razgovarati o EU reformama i procesu pristupanja tih zemalja Uniji.

Han će se sutra u Skoplju sresti sa predsednikom Severne Makedonije Stevom Pendarovskim, premijerom Zoranom Zaevom, zamenicima premijera Bujarom Osmanijem i Radmilom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Šekerinskom i ministrom spoljnih poslova Nikolom Dimitrovom, nakon čega će se obratiti medijima.

Komesar Han srešće se i sa liderima političkih partija, uključujući Hristijana Mickoskog (VMRO DPMNE) i Alija Ahmetija (DUI).

Kako je danas saopštila Evropska komisija, Han će ponoviti svoju podršku reformama koje sprovodi Severna Makedonija i razgovarati o EU perpsektivi zemlje.

U Beogradu će Han boraviti sutra i preksutra a srešće se sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić.

Glavna tema biće ključna pitanja vezana za EU, kao i regionalna saradnja.

Posle sastanka planirana je konferencija za medije, navela je EK u saopštenju.

Han će takođe prisustvovati ceremoniji dodele nagrada na Sportskim igrama mladih, gde će naglasiti posvećenost EU mladima u Srbiji i regionalnom pomirenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Han sutra i preksutra u Skoplju i Beogradu o reformama i evrointegracijama

Izvor: Danas, 24.Jul.2019

Evropski komesar za susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanes Han sutra i preksutra boraviće u Skoplju i Beogradu gde će sa zvaničnicima Severne Makedonije i Srbije razgovarati o EU reformama i procesu pristupanja tih zemalja Uniji. Članak Han sutra i preksutra u Skoplju i Beogradu o reformama...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.