Grlić Radman poziva na potporu za otvaranje pregovora BiH-EU

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Sep.2023, 21:55

Grlić Radman poziva na potporu za otvaranje pregovora BiH-EU

Hrvatski ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman rekao je u New Yorku da je pozvao kolege iz Italije i Slovenije da se snažno založe za skoro otvaranje pristupnih pregovora Bosne i Hercegovine s Europskom unijom. Na marginama zasjedanja Opće skupštine UN-a održana je trilaterala ministara vanjskih poslova Hrvatske, Slovenije i Italije koji su se sastali i s kolegama sa Zapadnog Balkana, prenosi Hrvatska radiotelevizija (HRT). "Zamolio sam talijanskog kolegu (Antonia...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Grlić Radman za što skorije članstvo Zapadnog Balkana u EU na osnovu dostignuća

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2023, 07:13

Hrvatski ministar spoljnih poslova Gordan Grlić Radman rekao je da se na sastancima u Njujorku na marginama Generalne skupštine Ujedinjenih nacija založio za što skorije članstvo Zapadnog Balkana u EU "na osnovu dostignuća i ispunjenja kriterijuma o proširenju".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.