Grčka: Osvanuli kukasti krstovi na nemačkom konzulatu

Izvor: TvojPortal.com, 21.Jul.2011, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka: Osvanuli kukasti krstovi na nemačkom konzulatu

/vesti online/ Oko 50 pripadnika grupe "Ogorčeni građani" juče je napalo nemački konzulat u Solunu, uzvikujući parole protiv Nemačke i protiv Evropske unije, a najekstremniji su uspeli da se probiju do zgrade ovog diplomatskog predstavništva i da je iszlepe kukastim krstovima i drugim parolama s nacističkim znamenjem.

"Ogorčeni građani" su zalepili kukaste krstove na ambasadu Nemačke

>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com <<


Grupa "Ogorčeni građani" protive se merama štednje grčke vlade i svemu što nosi predznak Evropske unije. Juče su, umesto zviždaljkama i transparenatima, svoje negodovanje iskalili na nemačkom konzulatu, gde su, osim nalepnica sa kukastim krstom, na trotoaru ispisivali razne provokativne parole, među kojima su bile i ove: "1941 - 2011. Neprijatelj je isti!" i "Narodi Evrope, mi imamo istog neprijatelja!".Ostatak vesti pročitajte na linku

Grčkanemacka ambasadakukasti krstoviogorceni gradjani
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.