Gouv kaže da je Britanija danas mnogo spremnija za Bregzit bez sporazuma

Izvor: EurActiv Srbija, 19.Avg.2019, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gouv kaže da je Britanija danas mnogo spremnija za Bregzit bez sporazuma

Britanija će se suočiti s ozbiljnim poremećajima u svakodnevnom životu ako 31. oktobra napusti EU bez dogovora, navodi se u tajnim dokumentima britanske vlade objavljenim u listu Sandej tajms. Medjutim, iz vlade poručuju da je reč o starim dokumentima i najgorem scenariju a da je danas London mnogo spremniji za eventualni izlazak iz EU bez sporazuma.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   London

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

EU spremna za Bregzit bez dogovora

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Avg.2019

EU je spremna na scenario Bregzita bez dogovora, ali bi u tom slučaju najveću štetu pretrpela sama Velika Britanija, saopštila je Evropska komisija (EK). Portparolka EK Nataša Bertaud je kazala da izlazak Britanije iz evropskog bloka bez sporazuma nikada nije bio poželjan scenario za Brisel, ali...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.