Francuzi najarogantniji u EU

Izvor: Mondo, 17.Maj.2013, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuzi "najarogantniji u EU"

Nova studija pokazala je da su Francuzi najarogantniji u EU.

Studija "Stereotipi Evrope" Pju istraživačkog centra pokazala je da stare predrasude i neprijateljstva i dalje vladaju među osam zemalja Evropske unije i pored želje EU za jedinstvom u vremenima teške krize.

Ispitivanje sprovedeno na 7.646 građana Nemačke, Francuske, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Poljske, Velike Britanije, Češke, Grčke i Italije pokazalo je da se Nemačka smatra zemljom najviše dostojnom poverenja, dok je Francuska najarogantnija.

Kako prenose britanski mediji, svaka zemlja je za sebe navela da ima najviše saosećanja, dok su za Nemačku sve druge zemlje procenile da ima najmanje.

(Tanjug, foto: Guliver/Getty Images/MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Francuska najarogantnija zemlja EU

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Maj.2013

Nova studija pokazala je da su Francuzi najarogantniji u EU.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Francuzi najarogantniji u EU!

Izvor: Telegraf.rs, 17.Maj.2013

Ispitivanje sprovedeno na 7.646 građana Nemačke, Francuske, Poljske, Velike Britanije, Češke, Grčke i Italije pokazalo je da su stanovnici Francuske najviše gordi

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.