Festival evropskog filma

Izvor: DobreVesti.rs, 07.Feb.2019, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival evropskog filma

Festival evropskog filma #EUfilmFest nakon gostovanja u 14 gradova Srbije tokom 2018. godine, ovog meseca je konačno u Beogradu.

 
Ljubitelji savremenog evropskog filma moći će da uživaju u najnovijim ostvarenjima na temu kulturnog nasleđa zemalja Evrope u periodu od 30. januara do 8. februara 2019. godine u EU info centru u Beogradu (Kralja Milana 7), svakog dana od 18 i od 20 časova.
 
Festival je u znaku kulturne baštine, jer je Evropska unija proglasila 2018. godinu Evropskom godinom kulturnog nasleđa. Moto kampanje i festivala je „Naše nasleđe: Gde prošlost susreće budućnost” sa željom da podstaknu publiku...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.