Dani autorskog filma u Niškom kulturnom centru

Izvor: Megafon.co, 06.Feb.2019, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dani autorskog filma u Niškom kulturnom centru

Dani autorskog filma biće održani u Niškom kulturnom centru od četvrtka, 7. februara, do utorka, 12. februara 2019. godine. Filmovi koji će se prikazivati u Maloj sali NKC-a su ostvarenja sa Festivala autorskog u Beogradu.
Tokom Dana autorskog fima, publika će u Niškom kulturnom centru moći da pogleda pet fimskih ostvarenja, među kojima su i filmovi nagrađivani u Kanu i na San Sebastijan Festivalu. Među njima su “Kradljivci”, dobitnik “Zlatne palme” na Festivalu u Kanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << 2018. godine i “Devojka”, ostvarenje koje je dobilo Nagradu publike na San Sebastijan Festivalu.
Plakat za film “Kradljivci”

Cena ulaznica za projekcije filmova u okviru Dana autorskog filma u Niškom kulturnom centru je 200 dinara.
Detaljan program pogledajte na portalu kultURA!

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Festival evropskog filma

Izvor: DobreVesti.rs, 07.Feb.2019, 14:17

Festival evropskog filma #EUfilmFest nakon gostovanja u 14 gradova Srbije tokom 2018. godine, ovog meseca je konačno u Beogradu.. .  . Ljubitelji savremenog evropskog filma moći će da uživaju u najnovijim ostvarenjima na temu kulturnog nasleđa zemalja Evrope u periodu od 30. januara do 8. februara...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.