Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jul.2016, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Felon: Prerano je reći kada ćemo aktivirati Član 50

Britanski ministar odbrane Majkl Felon rekao je danas da je suviše rano reći kada će Britanija aktivirati Član 50, čime se formalno pokreće procedura izlaska iz Evropske unije, i koliko će vremena biti potrebno Britaniji da izradi strategiju za pregovore o razlazu sa Unijom.

"Još je suviše rano da bi se mogao utvrditi tačan vremenski raspored... Nova vlada je tek formirana", rekao je Felon radiju Bi-Bi-Si, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << prenosi Rojters.

Britanski ministar je dodao da se strategija za istupanje iz EU priprema i da će formalni proces početi čim strategija bude gotova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.