Izvor: Blic, 31.Okt.2019, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fajon: Status kvo nije podnošljiv, nastaviti dijalog Beograda i Prištine

Predsednica odbora Evropskog parlamenta za stabilizaciju i pridruživanje Srbije Evropskoj uniji Tanja Fajon izjavila je danas da je važno da se dijalog između Beograda i Prištine nastavi, navodeći da status kvo nije podnošljiv, ni dobar, ni za jednu, ni za drugu stranu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Status kvo nije podnošljiv"

Izvor: B92, 31.Okt.2019

Beograd -- Predsednica odbora EP za stabilizaciju i pridruživanje Srbije EU Tanja Fajon izjavila je danas da je važno da se dijalog između Beograda i Prištine nastavi...Ona je navela da status kvo nije podnošljiv, ni dobar, ni za jednu, ni za drugu stranu..."Jako smo razočarani da nema napretka...

Nastavak na B92...

Fajon: Važno nastaviti dijalog Beograda i Prištine

Izvor: EurActiv Srbija, 31.Okt.2019

Predsednica Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje Srbije i EU (POSP) Tanja Fajon izjavila je 31. oktobra da status kvo u dijalogu Beograda i Prištine nije dobar ni za jednu, ni za drugu stranu, i da je važno da se to pitanje što brže reši.. Opširnije..

Nastavak na EurActiv Srbija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.