FARSA SE IPAK NASTAVLJA: Džonson će tražiti NOVO ODLAGANJE Bregzita, pritisak SVE JAČI

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FARSA SE IPAK NASTAVLJA: Džonson će tražiti NOVO ODLAGANJE Bregzita, pritisak SVE JAČI

Očekuje se da će se Tusk konsultovati sa EU liderima kako će na to da odgovore.

Britanski premijer Boris Džonson potvrdio je večeras u telefonskom razgovoru sa predsednikom Evropskog saveta Donaldom Tuskom da će u roku od nekoliko sati poslati pismo, tražeći odlaganje Bregzita posle 31. oktobra, objavio je "Gardijan", pozivajući se na neimenovane izvore >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << EU.

Tusk i Džonson razgovarali su u 20.15 časova i tom prilikom Džonson je potvrdio da će pismo poslati za nekoliko sati, navodi "Gardijan".

Duro golpe para Boris Johnson: el Parlamento británico aplazó el Brexit - https://t.co/vzrHULAS8X pic.twitter.com/pAw0MWKyxZ

— Misiones Para Todos (@misionesptodos) October 19, 2019

- To će možda trajati nekoliko dana - rekli su izvori britanskog lista.

Ovo je 20 najvećih skandala Borisa Džonsona, a prvi na listi je POVEZAN SA SRBIJOM (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TOTALNO IZGUBIO KOMPAS: Džonson poslao NEPOTPISANO PISMO u Brisel, odmah potom i KONTRADIKTORNI dokument

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019

Očekuje se da će se Tusk konsultovati sa EU liderima kako će na to da odgovore...Boris Džonson poslao je večeras nepotpisano pismo EU tražeći odlaganje Bregzita, objavio je "Sandej tajms", navodeći da je britanski premijer poslao i drugu poruku u kojoj ističe da on ne želi produženje roka...Džonson...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.