Izvor: S media, 29.Jan.2013, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropski recepti za srpske preduzetnike : Ne čekajte pomoć države

Za razliku od privrednika u Srbiji, mladi preduzetnici u Evropskoj uniji imaju veću podršku za početak biznisa.

Pre svega, imaju više zainteresovanih finansijera, četiri puta jeftinije kredite i manje birokratije. Preduzetnicima u Srbiji savetuju da što više promovišu svoje ideje i da ne čekaju pomoć države.

Adam Somlai Fišer, vlasnik softverske kompanije iz Budimpešte, kaže da je recept za dvocifren rast u krizi jednostavan - mnogo rada i ulaganja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u sebe, a ne u poznanstva sa političarima.

"Danas imate internet i na taj način možete svoj proizvod da prezentujete celom svetu. Tako smo i mi počeli pre četiri godine. O nama se govorilo na forumima, to je došlo do onih koji su bili spremni da ulože u naš razvoj i sada imamo 15 miliona korisnika. Dakle, recept se sastoji u tome da imaš viziju, radiš vredno i da svoj proizvod stalno testiraš među ljudima i na tržištu", kaže Fišer.

*Njegova ideja je toliko dobra da nije mogla da ne uspe...

Izvor:RTS, S media foto:Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Evropski recepti za srpske preduzetnike : Ne čekajte pomoć države

Izvor: Banke.Online.rs, 30.Jan.2013, 10:16

Mladi preduzetnici u EU srpskim privrednicima savetuju da ne čekaju pomoć države.

Nastavak na Banke.Online.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.