Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2023, 18:05

Evropol: Razbijena mreže trgovaca drogom uglavnom sastavljena od Albanaca

U zajedničkoj akciji Evrodžast-a, Evropol-a i organa za sprovođenje zakona u Nemačkoj, Italiji i Holandiji, razbili mrežu trgovaca drogom uglavnom sastavljenu od albanskih državljana, i tom prilikom je uhapšeno 35 osumnjičenih i pretreseno 51 mesto. U akciji je učestvovalo više od 600 policajaca, a kriminalna mreža navodno je odgovorna za veliki šverc kokaina i kanabisa iz Južne Amerike u Evropu i njegovu dalju distribuciju širom Evropske unije, objavio je Evropol.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razbijena mreža trgovaca drogom uglavnom sastavljena od Albanaca: Odgovorni za veliki šverc kokaina i kanabisa iz Južne Amerike u Evropu

Izvor: 24sedam.rs, 23.Jun.2023

Počinioci su poznati i po upotrebi nasilja, uključujući ​​mučenja i otmice u svrhu iznude

Nastavak na 24sedam.rs...

Evropol: Razbijena velika albanska narko mreža

Izvor: Danas, 24.Jun.2023, 15:33

Evropske policijske snage razbile su albansku mrežu trgovine drogom koja je obuhvatala Nemačku, Italiju i Holandiju, saopštio je Evropol. Uhapšeno 35 osumnjičenih. Zaplenjeno više od milion evra.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.