Evo šta je Lavrov poručio ambasadorima EU

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2016, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta je Lavrov poručio ambasadorima EU

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov razgovarao je u sredu na tradicionalnom sastanku sa šefovima diplomatskih misija zemalja-članica Evropske unije u Moskvi i šeficom predstaništva EU u Rusiji o situaciji u Siriji i Ukrajini, saopštilo je u sredu Ministarstvo inostranih poslova Rusije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Sastanak je održan u Moskvi.

"Ministar je detaljno informisao predstavnike evropskog diplomatskog korpusa o razvoju situacije u Siriji, naglasivši zadatke u vezi sa što je moguće bržim političkim rešavanjem krize i efikasnom humanitarnom pomoći građanima ove zemlje i borbom protiv međunarodnog terorizma. Razmotrena je, takođe, ukrajinska problematika i niz drugih aktuelnih međunarodnih tema“, navedeno je u saopštenju nakon sastanka.

Ministarstvo je, takođe, navelo da je "Lavrov istakao naklonjenost Rusije obnavljanju saradnje s Evropskom unijom, u sličnom ključu su se izjasnili i ambasadori zemalja-članica EU“.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Lavrov razgovarao sa ambasadorima EU o situaciji u Siriji i Ukrajini

Izvor: Vostok.rs, 24.Nov.2016, 10:44

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov razgovarao je sa šefovima diplomatskih misija zemalja-članica Evropske unije u Moskvi i šefofm predstaništva EU u Rusiji o situaciji u Siriji i Ukrajini, saopštilo je u Ministarstvo spoljnih poslova Rusije.. . „Ministar je detaljno informisao predstavnike...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.