Eskobar za RSE: Nismo fokusirani na potpisivanje, već na finalizaciju sporazuma

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Mar.2023, 13:22

Eskobar za RSE: Nismo fokusirani na potpisivanje, već na finalizaciju sporazuma

Izaslanik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar (Gabriel Escobar) izjavio je da očekuje finalizaciju aneksa sprovođenja Sporazuma o normalizaciji između Kosova i Srbije. "Nismo fokusirani na potpisivanje, već na finalizaciju sporazuma", rekao je Eskobar u intervjuu za Radio Slobodna Evropa (RSE) 18. marta u Ohridu, u Severnoj Makedoniji. Strane ne mogu da biraju šta da sprovedu, a šta ne iz ovog sporazuma, rekao je Eskobar. On kao posmatrač...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Eskobar: Nismo fokusirani na potpisivanje, već na finalizaciju sporazuma

Izvor: Radio 021, 18.Mar.2023

Izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar izjavio je da očekuje finalizaciju aneksa sprovođenja Sporazuma o normalizaciji između Kosova i Srbije, piše RSE.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.