Izvor: 011vodič.com, 12.Nov.2019, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan zapretio EU: Poslaću vam teroriste

Turski predsednik upozorio EU da bi njegova država mogla da oslobodi pripadnike takozvane Islamske države i pošalje ih nazad u Evropu.

„Trebalo bi da revidirate svoj stav prema Turskoj koja drži toliko članova DAEŠ-a u zatvoru i kontroliše ih u Siriji“, rekao je Erdogan novinarima na aerodromu, uoči puta u SAD, prenosi AP. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
On je tako reagovao na najnovije sankcije koje je EU najavila Turskoj zbog Kipra i dodao da će Turska nastaviti da vraća strane pripadnike DAEŠ-a u svoje matične zemlje, čak i ako oni odbiju da se vrate.
Evropska unija je predstavila u ponedeljak sistem po kojem će se uvoditi sankcije Turskoj, zbog toga što su neovlašćeno obavljali bušenje u vodama Sredozemnog mora kod Kipra, zbog eksploatacije gasa.

The post Erdogan zapretio EU: Poslaću vam teroriste appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.