Erdogan upozorio EU: Pustiću pripadnike Islamske države

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Nov.2019, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan upozorio EU: Pustiću pripadnike Islamske države

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan upozorio je danas Evropsku uniju da bi njegova država mogla da oslobodi pripadnike takozvane Islamske države i pošalje ih nazad u Evropu.

"Trebalo bi da revidirate svoj stav prema Turskoj, koja drži toliko članova ID u zatvoru i kontroliše ih u Siriji", rekao je Erdogan novinarima na aerodromu, uoči puta u SAD, prenosi AP.

On je tako reagovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na najnovije sankcije koje je EU najavila Turskoj zbog Kipra i dodao da će Turska nastaviti da vraća strane pripadnike ID u svoje matične zemlje, čak i ako oni odbiju da se vrate.

Evropska unija je predstavila je u ponedeljak sistem po kojem će se uvoditi sankcije Turskoj zbog toga što su neovlašćeno obavljali bušenje u vodama Sredozemnog mora kod Kipra, zbog eksploatacije gasa.
Pogledaj vesti o: Turska,   Sirija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Erdoan upozorio EU: Pustiću pripadnike ID

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Nov.2019

ANKARA - Turski predsjednik Redžep Tajip Erdoan upozorio je danas Evropsku uniju da bi njegova država mogla da oslobodi pripadnike takozvane Islamske države i pošalje ih nazad u Evropu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Erdogan: Nastavljamo sa VRAĆANJEM DŽIHADISTA u Evropu i ne zanima nas da li će ih prihvatiti ili ne

Izvor: Blic, 12.Nov.2019

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da će Ankara nastaviti sa deportacijama terorista iz "Islamske države" bez obzira na to da li će ih njihove matične države prihvatiti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.