EUR/USD

Izvor: FXLider.com, 27.Jun.2012, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EUR/USD

Španija je u ponedeljak podnela zvaničan zahtev za paket pomoći od 100 milijardi evra. Po rečima ministra finansija Luis de Guindos ovaj paket je veoma kompleksan I pregovori će verovatno trajati neko vreme. Razgovori sa EU vlastima fokusiraće se na nekoliko tačaka: uslove kreditiranja, uslove restrukturiranja banaka koje će primiti pomoć, uslove celog sektora. U SAD-u cena nekretnina je porasla već treći mesec za redom što nagoveštava da se tržište nekretnina oporavlja. Potrošačka klima u SAD-u u junu pala je četvrti mesec za redom sa 64.4 na 62.0 što je najniža vrednost od januara. U Grčkoj je postavljen novi ministar finansija Yannis Stournaras. Privreda Holandije je uspela da izadje iz recesije tokom prvog tromesečja ove godine prema revidiranim podacima kancelarije za državnu statistiku. Prethodni podaci pokazali su da se aktivnost ekonomije smanjila 0.2 pc. Nakon revizije pokazalo se da je ipak ostvaren rast od 0.3 pc.
Tokom azijskog trgovanja EUR/USD je oscilirao. Na jednočasovnom grafikonu MACD prekomerne prodaje dok RSI oscilira. Cena oscilira izmedju srednje i gornje Bolindžer trake tako da je moguć rast. Naša preporuka bila bi kupovna pozicija.

Strategy
Entry
1st target
2nd target
LONG 1.24813 1.25013 1.25143

Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na FXLider.com...






Povezane vesti

Jutarnja analiza za 27.6.2012

Izvor: FXLider.com, 27.Jun.2012

Španija je u ponedeljak podnela zvaničan zahtev za paket pomoći od 100 milijardi evra. Po rečima ministra finansija Luis de Guindos ovaj paket je veoma kompleksan I pregovori će verovatno trajati neko vreme.U SAD-u cena nekretnina je porasla već treći mesec za redom što nagoveštava da se...

Nastavak na FXLider.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FXLider.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FXLider.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.