Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Maj.2023, 12:09

EU tražila da se ponište mandati na severu

Politički savetnik premijera Kosova Jeton Zuljfaj rekao je da je Evropska unija zatražila da se ponište mandati na severu i da novoizabrani predsednici ne polažu zakletvu, istakavši da je nacrt Statuta ZSO skandalozan i potpuno neprihvatljiv za Kosovo, te da vlada neće ponovo oformiti upravljački tim za formiranje zajednice, prenosi Koha. Na pitanje o izjavi […]
Vest EU tražila da se ponište mandati na severu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"EU TRAŽI DA SE PONIŠTE MANDATI GRADONAČELNIKA NA SEVERU" Kurtijev savetnik: Iznećemo svoje ideje za ZSO na sledećem sastanku

Izvor: Blic, 04.Maj.2023

Politički savetnik kosovskog premijera Aljbina Kurtija Jeton Zuljfaj rekao je danas da je Evropska unija zatražila da novoizabrani predsednici opština na severu Kosova i Metohije ne polažu zakletve i da im se ponište mandati.

Nastavak na Blic...

Očekuje li se na Kosovu nova spirala incidentata

Izvor: Danas, 04.Maj.2023

Politički savetnik premijera u Prištini Jeton Zulfaj izjavio je da je Evropska unija zatražila da se ponište mandati na severu Kosova i da novoizabrani predsednici opština ne polažu zakletvu, preneli su mediji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.