Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2023, 08:20

EU optužuje Maska za širenja dezinformacije o Izraelu na X-u, Mask odgovorio: Navedite primere

Evropski komesar za unutrašnje tržište Tjeri Breton poručio je vlasniku platforme X, Ilonu Masku, da se na toj društvenoj mreži šire dezinformacije vezane za sukob Izraela i palestinske militantne grupe Hamas, pozivajući ga da preduzme kontramere u skladu sa novim pravilima EU o onlajn sadržajima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mask je "prozvan" zbog dezinformacija; Odgovoio je brzo: Merci beaucoup

Izvor: B92, 11.Okt.2023

Brisel optužio američkog milijardera Ilona Maska da se njegovom društvenom mrežom X šire dezinformacije i nezakonit sadržaj o izraelsko-palestinskom sukobu...Naime, evropski komesar za unutrašnje tržište Tijeri Breton uputio je pismo Masku, navodeći da se nekadašnim mrežom Tviter širi "nezakoniti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.