EU će odložiti odluku o ograničenju cena ruske nafte

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2022, 16:55

EU će odložiti odluku o ograničenju cena ruske nafte

Evropska unija (EU) će odložiti donošenje odluke o uvođenju ograničenja na cene ruske nafte zbog neslaganja među zemljama članicama bloka, javila je danas agencija "Blumberg" pozivajući se na pouzdane izvore.

Prema "Blumbergovim" sagovornicima, brojne zemlje Unije, među kojima su pored drugih i Mađarska i Kipar, protive se uvođenju limita na cenu ruske nafte.

Takve odluke u EU se donose isključivo jednoglasno, prenosi Tas s.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

EU članice bez dogovora o ruskoj nafti

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Sep.2022, 11:26

EU članice podeljene oko ograničenja cene ruske nafte Evropska unija pokušava da postigne dogovor o nametanju gornje granice cena ruske nafte i verovatno će odložiti tu ideju sve dok se ne dogovori širi paket sankcija, izvestio je Blumberg. Prema pisanju medija, pozivajući se na izvore upoznate...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.