Izvor: Pančevac-online.com, 18.Jul.2023, 16:58

EU ŠALJE POMOĆ GRČKOJ: Stižu vatrogasni avioni za borbu protiv šumskih požara

Evropska unija saopštila je danas da će pomoći Grčkoj u borbi sa šumskim požarima, nakon što je Atina zatražila pomoć od članica EU, preneo je „Gardijan“. Portparol Evropske komisije Janez Lenarčić rekao je da će četiri vatrogasna aviona tipa „kanader“ biti poslata toj državi iz Italije i Francuske, nakon aktivacije zaštitnog civilnog mehanizma evropskog bloka […] The post EU ŠALJE POMOĆ GRČKOJ: Stižu vatrogasni avioni za borbu protiv šumskih požara appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EU šalje kanadere u Grčku, nastavlja se borba sa požarima

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Jul.2023

Evropska unija (EU) se uključila u pomoć u borbi protiv šumskih požara u Grčkoj, poslavši četiri kanadera dok se nastavlja gašenje vatrene stihije koja bjesni oko Atine. Požari izazvani olujnim vjetrovima uništili su borove šume, domove i primorali na hiljade ljudi u bijeg dok je vatra harala...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.