Izvor: JUGpress.com, 28.Maj.2019, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU PRO predstavlja poziv za organizacije za podršku poslovanju

VRANJE

Razvojni program EU PRO će u sredu, 29. maja, u 11 časova, u Hotelu „Ponte Bianco“ u Vranju održati info sesiju kako bi zainteresovanim organizacijama za podršku poslovanju predstavio javni poziv za projekte koji treba da doprinesu konkurentnosti i održivosti poslovanja malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u regionu Šumadije i zapadne Srbije i južne i istočne Srbije.

Evropska >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << unija (EU) će putem poziva „Unapredi poslovanje preduzeća“ sa ukupno 600.000 evra podržati projekte koji će pomoći da preduzetnici, preduzetnice, mikro, mala i srednja preduzeća unaprede proizvodne procese i kvalitet proizvoda i usluga kao i da uvedu relevantne standarde i sprovedu aktivnosti usmerene ka širenju na nova tržišta.

Javni poziv na kome pravo učešća imaju regionalne razvojne agencije, biznis inkubatori, naučno-tehnološki parkovi, klasteri, poslovna udruženja, privredne komore, kao i istraživačke i visokoškolske ustanove sa teritorije koju pokriva EU PRO program, otvoren je do 10. jula.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.