ERDOGAN ZVAO PUTINA U POMOĆ! Kreće čišćenje terorista - kako će EU reagovati?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2022, 15:12

ERDOGAN ZVAO PUTINA U POMOĆ! Kreće čišćenje terorista - kako će EU reagovati?!

Na sastanku je bilo reči o bilateralnim vezama između Ankare i Moskve, kao i o energetici i borbi protiv terorizma

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan razgovarao je telefonom sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom o izvozu drugih prehrambenih proizvoda i robe kroz Crnomorski žitni koridor, saopšteno je danas iz kabineta turskog predsednika.

Kako se navodi, bilo je reči o bilateralnim vezama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << između Ankare i Moskve, kao i o energetici i borbi protiv terorizma, preneo je Rojters.

Erdogan je takođe ponovio potrebu da se "granica Turske sa Sirijom očisti od terorista Radničke partije Kurdistana najmanje 30 kilometara".

Podsetimo, Evropska unija je nedavno kritikovala turskog predsednika zbog bliskih veza sa Vladimirom Putinom, optužujući ga da Rusiji omogućava zaobilazak sankcija uvedenih zbog sukoba u Ukrajini.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.