Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Mar.2013, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ECB odobrila nastavak kreditiranja kiparskih banaka

Evropska centralna banka (ECB) odobrila je u ponedeljak uveče nastavak kreditiranja oporavka kiparskih banaka, pošto se Vlada Kipra dogovorila s čelnicima Evropske unije o uslovima za to. ECB navodi u saopštenju da je odlučila da se nastavi kreditiranje. Formalna odluka ECB bila je neophodna po proceduri, iako kreditni rizik snose kiparske banke. "Dosledno sprovođenje (dogovora) ključno je za Kipar kako bi ponovo dobio pristup finansijskim tržištima i vratio se na put privrednog rasta ...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

ECB odobrila kreditiranje kiparskih banaka

Izvor: Banke.Online.rs, 26.Mar.2013, 10:26

Evropska centralna banka (ECB) odobrila je u ponedeljak nastavak kreditiranja oporavka kiparskih banaka, pošto se Vlada Kipra dogovorila s čelnicima Evropske unije o uslovima za to. Dosledno..

Nastavak na Banke.Online.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.