Izvor: Vostok.rs, 10.Jun.2019, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džonson: EU neće dobiti novac za bregzit dok ugovor o ne bude zadovoljavajući za nas

EU treba da shvati da od Londona neće dobiti novac za „bregzit“, dok ugovor o izlasku iz EU ne bude zadovoljavajući za Veliku Britaniju, izjavio je glavni kandidat za premijera zemlje Boris Džonson.
Obraćajući se „prijateljima i partnerima“ iz EU, Džonson je rekao da je za isplatu potrebno „da se jasno zna šta će se dalje raditi“. „Uvek mi se činilo čudno što je London pristao da ispiše ček pre nego što se zaključi konačni sporazum“, piše „Sandej tajms“. Podsetimo, američki predsednik Donald Tramp, koji je podržao kandidaturu Borisa Džonsona za premijera britanske vlade, posavetovao je London da ne plati EU. Tereza Mej je 7. juna zvanično podnela ostavku na mesto premijera.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.