Džonson: Tramp je jači

Izvor: B92, 03.Okt.2020, 14:50

Džonson: Tramp je jači

Britanski premijer Boris Džonson rekao je danas da nema dilemu da će se Donald Tramp, predsednik SAD, vrlo brzo oporaviti od kovida 19.

Nazvao ga je "vrlo snažnim karakterom".

Džonson, koji je i sam bio hospitalizovan zbog koronavirusa u aprilu, u obraćanju novinarima uoči razgovora o Bregzitu sa Evropskom unijom, rekao je da nema dilemu da će se Tramp oporaviti, i da će to biti vrlo brzo.

"Donald je prirodno snažan karakter i siguran sam da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će iz svega izaći dobro", rekao je Džonson, a preneo Rojters.

Tramp, koji je u petak saopštio da je oboleo od koronavirusa, prebačen je istog dana uveče u vojnu bolnicu u blizini Vašingtona iz predostrožnosti, saopštila je Bela kuća.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Džonson: Tramp je jači od korone

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Okt.2020

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson rekao je danas da nema dilemu da će se Donald Tramp, predsjednik SAD, vrlo brzo oporaviti od virusa COVID-19, i nazvao ga "vrlo snažnim karakterom".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.