Đorđević: Budućnost Srbije u EU - realnost u koju verujemo

Izvor: N1 televizija, 06.Nov.2018, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Budućnost Srbije u EU - realnost u koju verujemo

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević izjavio je da je proces priključivanja Evropskoj uniji strateški cilj Srbije i jedan od najvažnijih stubova spoljne politike, a da je budućnost zemlje u EU realnost u koju veruje i u skladu sa kojom se intenzivno radi na reformama sistema socijalne zaštite.

Đorđević je otvorio prvu Regionalnu konferenciju Zapadnog Balkana "Inicijativa >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << za socijalnu dimenziju EU integracija" i istakao da je saradnja zemalja Zapadnog Balkana veoma važna i značajna radi održavanja stabilnosti i mira u regionu, koji je usmeren ka evropskom putu i želi da u što skorijem roku postane deo velike evropske porodice ravnopravnih naroda.

"Sve zemlje Zapadnog Balkana suočavaju se sa sličnim problemima i zato zajedno moramo uraditi više za naše građane. Proces priključivanja Republike Srbije Evropskoj uniji je strateški cilj naše zemlje i jedan od najvažnijih stubova spoljne politike. Budućnost Srbije u Evropskoj uniji jeste realnost u koju verujemo, i u skladu sa njom, intenzivno radimo na reformama sistema socijalne zaštite", rekao je Đorđević a prenelo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Na Regionalnoj konferenciji svečano je potpisana Zajednička deklaracija o unapredjenju socijalne politike na Zapadnom Balkanu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.