Đilas (SSP) traži za Srbiju vakcine kao za EU

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Avg.2020, 16:10

Đilas (SSP) traži za Srbiju vakcine kao za EU

Predsednik Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas, pozvao je danas vlasti Srbije da za građane obezbede iste vakcine kakve će imati Evropska unija (EU).

"Tražim da građani Srbije budu zaštićeni od korona virusaistom vakcinom kojom će biti zaštićeni građani Nemačke, građani Francuske, građani Velike Britanije, i drugih razvijenih >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zemalja Evrope i EU", napisao je Đilas u izjavi.

"Ako oni (u EU) tu vakcinu daju svojoj deci, onda je to garancija da zaista nema nikakve neželjene efekte, da je zaista prošla sva testiranja", ocenio je on.

Đilas je naveo da je njegova stranka pre nedelju dana zatražila od Evropske komisije da zemlje Zapadnog Balkana "uđu u paket nabavke vakcina za EU".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Đilas: Tražiti vakcine iz EU

Izvor: Danas, 03.Avg.2020

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je danas vlast da građanima Srbije obezbedi istu vakcinu protiv korona virusa kao Evropska unija svojim, da budu zaštićeni vakcinom kao i stanovnici Nemačke, Francuske, Velike Britanije, Danske, Holanije i drugih razvijenih zemalja, saopšteno...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.