Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2024, 21:34

Delegacija Nacionalnog konventa o EU i Srba sa KiM u Briselu

Članovi Radne grupe Nacionalnog konventa o EU za poglavlje 35 i delegacija Srba sa Kosova i Metohije borave u Briselu, kako bi zvaničnike Unije upoznali izazovima sa kojima se susreće srpska zajednica u Pokrajini, saopštio je danas koordinator Nacionalnog konventa za Poglavlje 35 Dragiša Mijačić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bisljimi kritikovao Lajčaka zbog sastanka sa članovima Nacionalnog konventa o EU i Srba sa Kosova

Izvor: Danas, 14.Feb.2024, 19:15

Zamenik premijera Kosova Besnik Bisljimi kritikovao je danas specijalnog izaslanika Evropske unije (EU) za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka zbog "nepravednog i neutralnog pristupa procesu normalizacije", odnosno susreta sa predstavnicima Nacionalnog konventa o Evropskoj uniji iz Srbije...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.