Delegacija EU u Srbiji na konkursu bira 10 heroja pandemije

Izvor: Beta, 22.Maj.2020, 20:02

Delegacija EU u Srbiji na konkursu bira 10 heroja pandemije

Delegacija Evropske unije u Srbiji raspisala je konkurs za izbor 10 heroja tokom pandemije kovida-19, a može biti predložen svako ko je olakšavao život gradjana za vreme pandemije na bilo koji način."Heroji su volonteri, prodavci, komšije, nastavnici koji drže časove na daljinu, policajci, vaša tetka, roditelj, strina, ujak ili poštar koji vam je i pored svega doneo važno pismo tokom pandemije koja je zahvatila čitav svet", navedeno je u tekstu konkursa.Delegacija EU pozvala je gradjane da predlože i heroje i način na koji žele da im zahvale, popune prijavu, podele je preko društvenih mreža i pozovu prijatelje da glasaju, a 10 izabranih heroja dobiće po dve avionske karte za neku od zemalja Evropske unije.Više detalja o konkursu dostupno je na internet stranici onisuheroji.rs.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predložite heroje pandemije, bira se njih 10

Izvor: Radio 021, 22.Maj.2020

Delegacija Evropske unije u Srbiji raspisala je konkurs za izbor 10 heroja tokom pandemije kovida-19, a može biti predložen svako ko je olakšavao život građana za vreme pandemije na bilo koji način..."Heroji su volonteri, prodavci, komšije, nastavnici koji drže časove na daljinu, policajci,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.