Izvor: Glas javnosti, 30.Jan.2012, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejanovićeva: Skupština šampion evropskih integracija

BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da je parlament "šampion evropskih integracija" zbog niza evropskih zakona koji su doneti, kao i brojnih aktivnosti na usklađivanju domaćeg i EU zakonodavstva. Dejanović je, otvarajući javno slušanje na temu "Narodna skupština na putu evropskih integracija" u srpskom parlamentu, ukazala da je ta institucija tokom aktuelnog mandata većinu aktivnosti usmerila na evropske integracije.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Skupština šampion evropskih integracija

Izvor: RTV Pink, 30.Jan.2012

. . . Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da je parlament "šampion evropskih integracija" zbog niza evropskih zakona koji su doneti, kao i brojnih aktivnosti na usklađivanju domaćeg i EU zakonodavstva. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.