Defile niških biciklista u subotu

Izvor: RadioCity.rs, 15.Sep.2015, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Defile niških biciklista u subotu

Defile će krenuti u 11.30h sa Trga Kralja Milana Niš i kretaće se sledećim ulicama:
Trg Kralja Milana, Vožda Karađorđa, Kralja Stefana Prvovenčanog, Pantelejska, Kosovke Devojke, Somborska, Matejevački put, Bulevar Medijana, Bulevar Svetog cara Konstantina, Bulevar Zorana Đinđića, Zetska, Park Čair.
Manifestacija obeležavanja Evropske nedelje mobilnosti dešavaće se na više mesta u gradu. Tako će se sa početkom u 10 sati na Trgu Kralja Milana održati Izložba likovnih >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << radova osnovaca, pobednika na konkursu Izaberi - Promeni - Kombinuj, u organizaciji EU Info Kutka Niš. Okupljanje biciklista koji će učestvovati u defileu planirano je za 11 i 30.

Oni će startovati u 12 odmah nakon dodele nagrada autorima najboljih likovnih priloga. Za 13 je planiran dolazak biciklista u park Čair i početak bajk piknika. U to isto vreme na poligonu kod mostića u Čairu održaće se Biciklistički poligon spretnosti za najmlađe.
Ovo je druga godina da se defile biciklista održava u našem gradu.
 
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.