Danska traži nove sankcije EU protiv Irana

Izvor: Večernje novosti, 30.Okt.2018, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danska traži nove sankcije EU protiv Irana

Danska će zatražiti sankcije protiv Irana od Evropske unije, nakon pokušaja napada iranske obaveštajne službe na danskoj teritoriji, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Danske Anders Semjuelsen Danska će zatražiti sankcije protiv Irana od Evropske unije, nakon pokušaja napada iranske obaveštajne službe na danskoj teritoriji, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Danske Anders Semjuelsen. On je naveo da će opozvati danskog ambasadora u Teheranu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i sa njim razgovarati, prenosi Rojters.PROČITAJTE JOŠ: ŠOKANTAN PREDLOG DANSKE: 12 godina zatvora za „proruski“ stav Zvanični Kopenhagen je ranije saopštio da veruje da iranska obaveštajna služba planira ubistvo lidera danskog ogranka etničkog arapskog separatističkog pokreta u Iranu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danska traži nove sankcije EU protiv Irana

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2018

Danska će zatražiti sankcije protiv Irana od Evropske unije, nakon pokušaja napada iranske obaveštajne službe na danskoj teritoriji, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Danske Anders Semjuelsen...On je naveo da će opozvati danskog ambasadora u Teheranu i sa njim razgovarati, prenosi Rojters...Zvanični...

Nastavak na Vesti-online.com...

Danska traži nove sankcije EU protiv Irana

Izvor: Blic, 31.Okt.2018, 02:01

Danska će zatražiti sankcije protiv Irana od Evropske unije, nakon pokušaja napada iranske obaveštajne službe na danskoj teritoriji, izjavio je ministar spoljnih poslova Danske Anders Semjuelsen.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.