Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Mar.2024, 09:13

Danas se nastavljaju razgovori o ukidanju dinara u okviru dijaloga Beograd-Priština

BRISEL – Razgovori o odluci o gotovinskom poslovanju na Kosovu i Metohiji nastaviće se danas u Briselu u okviru nove runde dijaloga Beograda i Prištine. Specijalni izaslanik EU za dijalog Miroslav Lajčak, koji je najavio nastavak razgovora na tehničkom nivou, rekao je da je sa predstavnicima Beograda i Prištine, Petrom Petkovićem i Besnikom Bisljimijem, u […]
Vest Danas se nastavljaju razgovori o ukidanju dinara u okviru dijaloga Beograd-Priština objavljena je na sajtu Vojvodina uživo....
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Briselu danas sastanak Lajčaka sa glavnim pregovaračima Beograda i Prištine

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Mar.2024

Specijalni predstavnik Evropske unije (EU) za dijalog Miroslav Lajčak pozvao je na novu rundu dijaloga na nivou glavnih pregovarača Beograda i Prištine, a na dnevnom redu današnjeg sastanka u Briselu je odluka o zabrani korišćenja dinara na Kosovu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Lajčak: Beograd i Priština predstavili predloge, sledeće nedelje tražimo rešenje o dinaru

Izvor: Blic, 25.Mar.2024

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je da su glavni pregovarači dve strane danas u Briselu izneli svoje predloge u vezi sa uredbom Centralne banke tzv. Kosova o zabrani upotrebe dinara na KiM.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.