Dan uživo: Kada će biti nastavljen dijalog

Izvor: N1 televizija, 06.Jun.2018, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan uživo: Kada će biti nastavljen dijalog

Od čega zavisi nastavak dijaloga Beograda i Prištine? Da li su pregovori, posle odluke šefa delegacije Prištine u tehničkom dijalogu sa Beogradom Avni Arifija da odbije poziv EU za učešće na sastanku ove nedelje u Briselu, zapali u ćorsokak.

Da li ih pojedine članice EU zaista smatraju netransparentnim i mogu li biti više uključene u dijalog. Zašto Priština od Beograda zahteva rešavanje preostalih >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << obaveza iz briselskog sporazuma, ako u Beogradu tvrde da su ispunili sve što se od njih tražilo.

Ima li rešenja za problem malinara? Zašto oni svake godine moraju protestima da se bore za bolju otkupnu cenu. Kakva je zaista uloga države u toj oblasti i zašto se, iako iz Vlade Srbije svaki put poručuju da cenu formira tržište, država na kraju ipak uključi u rešavanje tog pitanja?

U Danu uživo najavljujemo i tradicionalnu 30. Dečiju olimpijadu u Osnovnoj školi "Anton Skala", koja će ugostiti decu iz svih specijalnih škola i ustanova u Beogradu.

Predstavljamo i film o životu Žikice Simića, autoru legendarnih radio emisija Tajanstveni voz i Tamo dole na uglu, koji će prvi put biti prikazan na trećem festivalu muzičkog dokumentarnog filma Dok’n’Ritam.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.