DS spremna za borbu

Izvor: Danas, 17.Mar.2013, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS spremna za borbu

Spreman sam da se borim za Demokratsku stranku, i to očekujem od svih članova, u koju je u poslednje vreme deset puta više građana ušlo nego što je izašlo, rekao je juče predsednik DS Dragan Đilas. On je na 16. Radnoj skupštini stranke naglasio da su za sedam meseci rada Vlade Srbije građani shvatili da demokrate nisu krive za sve loše što se u Srbiji dešava, ekonomsku krizu, probleme u vezi sa Kosovom i EU.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Tadić: Stranačka nomenklatura kao skrama na slatku od jagoda

Izvor: Press, 17.Mar.2013

"I oko vas vidim ljude danas koje sam video u vreme dok sam ja vodio DS koji kad nešto postanu prvo pitaju - mogu li da dobijem službeni automobil i telefon sa 20 i nešto godina. Tu su, u vašoj blizini, iza vas, a od njih nikakve koristi nema", rekao je Tadić na radnoj skupštini DS, obraćajući...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.