DS poručio Dačiću: EU nije bankomat

Izvor: BKTV News, 16.Nov.2014, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS poručio Dačiću: EU nije bankomat

Demokratska stranka saopštila je danas da „činjenica da ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da je interes Srbije da bude u EU zbog bespovratnih sredstava pokazuje da sadašnja vlast ne želi uređeno društvo na kojem EU počiva“.

Kako se navodi u saopštenju DS, Dačić i vladajuća koalicija očigledno EU percipiraju „kao bankomat ili prostoriju na čijoj sredini je hrpa para“.
DS smatra i da je jasno da takvim stavom vladajuća >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << koalicija pokazuje da nema ništa od reformi i da niko u EU neće uzimati za ozbiljno zemlju čiji ministar spoljnih poslova i drugi čovek vladajuće koalicije izgovori tako nešto.
Izvor: Tanjug
The post DS poručio Dačiću: EU nije bankomat appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Ivica Dačić

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS: Vladajuća koalicija misli da je EU bankomat

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Nov.2014

Demokratska stranka ocenila je da izjave čelnika Srbije pokazuju da EU vide kao bankomat i da ne znaju zbog čega zemlja treba da postane njen deo...Činjenica da ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da je interes Srbije da bude u EU zbog bespovratnih sredstava pokazuje da sadašnja vlast ne...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

DS: Dačiću, neozbiljan si! SPS: Pajtiću, slepi ste!

Izvor: Kurir, 17.Nov.2014, 08:20

Demokratska stranka optužila lidera SPS Ivicu Dačića da ne želi u Evropu i da mu EU gleda samo kao bankomat..BEOGRAD - Demokratska stranka izdala je juče saopštenje u kojem optužuje lidera SPS i ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića da ne želi nikakvo uređeno društvo i da im EU nije nikakav...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.